Podobno istnieją ludzie nielubiący czekolady. Ja czekoladę lubię, ale do tej pory wydawało mi się, że nie lubię jej zapachu w kosmetykach. Tak bardzo się myliłam... ;)
Rozkoszuj się ciemną belgijską czekoladą bez wyrzutów sumienia! Połączenie kremowego masła kakaowego i zmielonych ziaren kakaowca z ultra-nawilżającym masłem shea pozostawia skórę jedwabiście miękką i głęboko oczyszczoną. Szkoda, że ta przepyszna maska do twarzy nie jest do zjedzenia!
Skład: Aqua (Purifed water), Kaolin (Natural clay), Glycerin (Plant origin), Theobroma cacao (Cocoa) seed butter*, Glyceryl stearate SE (Plant origin), Bentonite (Natural clay), Argilla (Natural clay), Montmorilonite (Natural Clay), Butyrospermum parkii (Shea) butter, Ceteareth-20 (Plant origin), Aroma (Flavor), Theobroma cacao (Cocoa) fruit powder*, Glucose (Sugar), Maris sal (Dead Sea salt), Citric Acid (Plant origin), Mica (Mineral origin), Sucrose (Sugar)*, Potassium iodide, Sodium chloride (Mineral origin), Potassium thiocyanate, Lactoperoxidase (Milk origin), Glucose oxidase (Sugar origin), Vanilla planifolia fruit extract, Lecithin*, CI 77492 (Iron oxides), CI 77499 (Iron oxides), CI 77491 (Iron oxides), *All ingredients of rich Belgian chocolate.
|
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz